فرمولاسیون گریس پایه کلسیم در مهندسین مشاور

فرمولاسیون و آموزش ساخت گریس کلسیم/فرمول انواع گریس

فرمولاسیون و آموزش ساخت گریس کلسیم/فرمول انواع گریس

 

شرکت مهندسین مشاور مفتخر می باشد با تجربه چندین ساله فعالیت های صنعتی و آزمایشگاهی خود را در قالب بهترین فرمولاسیون و آموزش ساخت گریس کلسیم/فرمول انواع گریس و تمامی فرمولاسیون محصولات صنعتی در اختیار علاقمندان به تولید قرار دهد .

فرمولاسیون گریس پایه کلسیم

گریس پایه کلسیم یکی از انواع پر کاربرد گریس است که در صنایع  و به‌منظور روانکاری قطعات و ماشین‌آلات از آن استفاده می‌شود. گریس یکی از مهم‌ترین روانکارها پس از روغن صنعتی است، که به‌شکل جامد و نیمه‌جامد بوده و بعد از روغن بیشترین میزان مصرف در دنیا را به‌خود اختصاص داده است.

در چگونگی فرمولاسیون این روانکار صنعتی، مجموعه‌ای از علوم گوناگون در سطح وسیعی مورد استفاده قرار می‌گیرد. گریس صنعتی در پایه‌های مختلفی به‌نام گریس لیتیوم، گریس سدیم، گریس کلسیم تولید شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد. هر کدام از این روانکارهای صنعتی دارای خواص و ویژگی‌های مخصوص به‌خود می‌باشند. با پیشرفت تکنولوژی و ساختار ماشین‌آلات و تجهیزات جدید در مقایسه با صنایع گذشته بسیار پیچیده و پیشرفته‌تر شده‌اند، بنابراین باید روانسازهایی برای آن‌ها مورد استفاده قرار بگیرند که جوابگوی نیاز این ماشین‌آلات جدید باشد.

 

مهمترین تفاوت شرکت مهندسین مشاور با سایر شرکت ها

 

 ارائه ی فرمول های جدید و با کیفیت  و تامین  مواد  اولیه مورد نیاز شما 

نشان دادن راهکار برای تولیدی بدون نیاز به تجهیزات صنعتی

تا سالها پشتیبانی مستقیم تولید شما را چه از نظر علمی و کیفیت 

به روز رسانی فرمولاسیون و آموزش ساخت گریس کلسیم/فرمول انواع گریس  را برای شما انجام می دهد.

 همراه با شما قدم به قدم و گام به گام پیش می رویم تا در کار خود استاد و بهترین شوید.

 

 

ویژگی های فرمولاسیون گریس پایه کلسیم در مهندسین مشاور

  • روانکاری عمومی کلیه اتصالات و شاسی اتومبیل
  • محافظت عالی از سطح فلز در برابر زنگ زدگی، خوردگی و سایش
  • قابلیت پمپ شدن خوب
  • مقاومت عالی در برابر آب

 

مقایسه فرمول  گریس صنعتی با فرمول روغن صنعتی

گریس به‌عنوان نوعی روغن صنعتی، پس از روغن در سطح دنیا در صنعت بسیار از آن استفاده می‌شود. در بعضی از موارد حتی نسبت به روغن صنعتی داری مزایای می‌باشد که به چند مورد از آن اشاره می‌کنیم:

  • تعداد دفعاتی که ماشین‌آلات با گریس روانکاری می‌شوند در مقایسه با روغن کمتر می‌باشد، این موضوع خود موجب کاهش تعمیرات و هزینه دستگاه می‌شود.
  • بیشتر روغن‌ها در دما کارکرد معینی دارند، در حالی‌که گریس‌ها در دمای متغیر دارای کاربردهای وسیعی می‌باشند.
  • گریس نسبت به روغن در طراحی یاتاقان‌های ماشین‌آلات، بوش‌ها نقش مؤثرتری دارد حتی استفاده از روغن برای این منظور هزینه‌های بالایی را در بر می‌گیرد.
  • عملیات روانسازی با گریس در آب‌بندی قطعات، کاربرد کاسه نمدها و کارهایی مانند آن با هزینه‌ای کمتر انجام می‌گیرد.کاسه نمدهای که با روغن آب‌بندی شده‌اند به‌دلیل اینکه با قطعات اصطکاک بیشتری تولید می‌کنند در نتیجه نیروی بیشتری را نیز هدر می‌دهند.

اهمیت و کاربرد گریس صنعتی

بسیار از نیروهای محرک در صنعت بدون استفاده از گریس نمی‌توان از آنان استفاده کرد. این روغن صنعتی در مقایسه با دیگر روانکارها مقدار مصرف کمتری دارد. گریس را نمی‌توان با مواد دیگر جایگزین نمود و جایگاه آن دارای اهمیت زیادی است. از مهم‌ترین موارد مورد استفاده از این روانکار صنعتی می‌توان به‌موارد زیر اشاره نمود:

  • گریس به‌عنوان مانعی برای ورود گرد و خاک یا خروج بعضی از مواد از ماشین آلات عمل می‌نماید.
  • هنگامی که از یک قطعه استفاده نشده و روانساز آن خارج شود، به‌منظور پیشگیری از زنگ‌زدگی از گریس صنعتی استفاده می‌گردد.
  • گریس ها معمولا اصطکاک کمتری در زمان شروع کار دستگاه ایجاد می‌کنند.
  • بعضی از انواع گریس صنعتی مشکل روانسازی در مجاورت با آب را حل نموده‌اند.
  • این نوع از روانکار صنعتی با قرار گرفتن در میان قطعات به‌شکل یک لایه نرم موجب کاهش صدا و ارتعاش و باعث کارکرد روان میان دستگاه‌ها و چرخ دنده‌های بزرگ می‌گردد.
  • بعضی از انواع این نوع از روغن‌های صنعتی به‌شکلی هستند که به‌صورت آب‌بندی میان قطعه باقی می‌مانند و طول عمر گریس با قطعه یکی می‌شود.
  • گریس صنعتی دارای عملکرد بهتری در دستگاهای که در دمای بالا فشار زیاد و همچنین در شرایط سخت عملیاتی در مجاورت با شوک‌های مداوم و سرعت پایین و نیز در یاتاقان‌هایی که گردش محوری آنان به‌طور منظم معکوس می‌گردد بسیار بهتر عمل می‌نماید.
  • در مواردی که قطعات خوردگی وسایش بیشتری دارند گریس بسیار مفید و پرکاربرد خواهد بود.

مواد تشکیل دهنده فرمولاسیون گریس صنعتی

این نوع از روانکارهای صنعتی از سه مؤلفه اصلی تشکیل شده‌اند که شامل موارد زیر است:

روغن پایه: گریس‌های صنعتی به‌میزان بالای ۸۵ درصد از روغن پایه که معمولا از نفت گرفته می‌شود تشکیل شده‌اند که در میزان کیفیت آن بسیار مؤثر است.

افزودنی ها: شامل موادی است که به‌منظور ایجاد خواص اصلی در این نوع از روغن صنعتی به روغن پایه افزوده می‌شود و نقش زیادی در کارای آن دارد.

ضخیم کننده: این مواد اغلب به اسفنجی معروف هستند و تعیین کننده میزان قوام روغن است.

آموزش تولید گریس پایه کلسیم در مهندسین مشاور

گریس پایه کلسم جزء اولین نوع گریس‌هایی است که تولید گردید و به صنعت عرضه شد. در ابتدا گریس‌های پایه کلسیم که به آن‌ها گریس پخت یا گریس کمپلکس نیز می‌گفتند با استفاده از روش سرد تولید می‌شدند.

امروزه دیگر از روش سرد استفاده نمی‌کنند و این نوع از روغن صنعتی را با روش‌های گرم و پیچیده‌تر تولید می‌نمایند. این نوع گریس در صنعت بسیار پر مصرف بوده و  قیمت آن مناسب و به‌لحاظ اقتصادی به‌صرفه هستند و در سطح وسیعی از آن استفاده می‌شود.

گریس پایه کلسیم از مواد چربی و آهک هیدراته تولید می‌شود. این روانکار صنعتی در دمای پایین از آن استفاده شده و کارکردن با آن در دمای بالای ۱۵۰ درجه فارنهایت  محدود می‌گردد.

درجه حرارت بالا برای این نوع از گریس موجب تغییر ساختار آن می‌شود. گریس شاسی، نام دیگر گریس پایه کلسیم است که  به‌دلیل پایداری بسیار خوبی که این نوع از روغن در برابر آب دارد به آن گفته می‌شود.

گریس ضد آب  به این دلیل به گریس کلسیم گفته می‌شود که نشان دهنده پایداری مناسب آن در مقابل شستشو با آب می‌باشد و لزماً به‌معنی توانایی کارکرد در زیر آب نیست.

در بررسی ویژگی‌های انواع گریس پایه کلسیم سه ویژگی و مشخصه اصلی را به‌صورت برجسته باید در نظر گرفت:

  • قیمت مناسب
  • مقاومت داشتن در برابر آب
  • مقاومت در برابر دما تا میزان ۷۰ درجه سانتی‌گراد زیرا در دمای بالاتر امکان دارد روغن از گریس جدا شود.

مزایای استفاده از روانکاری گریس پایه کلسیم

  • گریس دارای قابلیت ماندگاری بالایی بوده و موجب می‌گردد که این روانکار صنعتی در محل باقی بماند.
  • برای قطعات و دستگاه‌هایی که باز و بسته نمودن آن‌ها هزینه بر و مشکل باشد، به‌منظور سهولت در مصرف و کاهش دفعات روانسازی آن‌ها استفاده از گریس پایه کلسیم گزینه بسیار مناسبی است.
  • گریس پایه کلسیم به آب‌بندی مجموعه کمک می کند.
  • این گریس به‌راحتی و سادگی قابل استفاده می‌باشد.
  • دارای مقاومتی عالی در برابر آب
  • پایداری عالی حرارتی و مکانیکی
  • داشتن خواص عالی در مقابل خوردگی و اکسیداسیون
  • مقاومت بالا در برابر بار سنگین، این ویژگی به‌دلیل داشتن مقاومت در مقابل فشار که این نوع از گریس دارد به‌دست می‌آید.

کاربردهای گریس پایه کلسیم

این روغن صنعتی در موارد بسیار زیاد و در سطحی گسترده در سرعت و فشار مکانیکی کم تا متوسط از آن استفاده می‌شود. گریس پایه کلسیم در درجه حرارت کم  به‌ویژه در اتصالات محوری و یاتاقان‌ها، محیط‌های مرطوب مورد استفاده قرار می‌گیرند. این روانکار صنعتی برای روانسازی یاتاقان‌های صنعتی تحت دما و فشار زیاد و بارگذاری سنگین که در تماسی دائمی با آب قرار دارند مانند: معادن، بنادر، سیمان، صنایع فولاد، کاربرد فراوان دارد.

گریس یکی از انواع مهم روغن صنعتی است که در صنایع در سطح گسترده‌ای از آن استفاده می‌شود. این نوع از روغن صنعتی باید شرایط نگه‌داری خوبی داشته باشد، به‌دور از نور  مستقیم  آفتاب و رطوبت، تا خواص آن حفظ گردد. صاحبان صنایع در استفاده از گریس صنعتی باید نکات ویژه‌ای در مورد میزان استفاده و تناوب تزریق آن به‌دستگاه را با در نظر داشتن وضعیت اقلیمی و میزان کارکرد دستگاه، مورد توجه قرار دهند.

در بیشتر مواقع مواردی که در دستورالعمل سرویس و نگه‌داری دستگاه‌ها ذکر می‌گردد برای شرایط کاری نرمال و معمولی است، این امر باید از طرف مسئولین ماشین‌آلات برای گریسکاری آن‌ها مد نظر قرار بگیرد. 

مجموعه مهندسین مشاور طی سال‌های پر افتخار کاری خود، در راستای خدمت‌رسانی به مشتریان عزیز در عرصه تولیدانواع روغن‌های صنعتی به‌شکل‌های مختلف، برای صنایع گوناگون مشغول به‌فعالیت در این عرصه می‌باشد.  

مهندسین مشاور بهترین و با کیفیت‌ترین فرمولاسیون گریس‌های صنعتی در پایه‌های مختلف لیتیوم، سدیم، کلسیم را در اختیار متقاضیان در هر نقطه‌ای از کشور قرار می‌دهد.

 

مهندسین ما در مهندسین مشاور به شما خواهند گفت : مراحل تولید گریس کلسیم پیچیدگی خاصی ندارد. برای تولید آن، از مواد تشکیل دهنده، روغن‌های پایه، مواد افزودنی، مواد دفع شونده، عامل فوم و مخزن فرآوری شده استفاده می‌شود.

 

برای یک تولید موفق با مهندسین مشاور همراه شوید.

 

www.formull.ir

فرمولاسیون گریس لیتیوم

تصور اینکه ماشینی بدون گریس کار کند دشوار است ، زیرا اکثرعملیات دستگاه های صنعتی توسط بلبرینگ ها انجام می شود که برای روانکاری به گریس احتیاج دارند. از نظر تاریخی ، استفاده از گریس برای روانکاری چرخ و محور درست پس از کشف چرخ اتفاق افتاده است.

اولین گریس در جهان از ترکیب آهک مخلوط شده با روغن های گیاهی ساخته می شد. تا قبل از انقلاب صنعتی ، این نوع گریس تقریباً در همه نوع کاربرد هایی که نیاز به روغن کاری داشتند مورد استفاده قرار می گرفت.

با این حال ، در چند دهه گذشته پیشرفت چشمگیری در زمینه طراحی ماشین ها حاصل شده است. این موضوع پارامترهای عملیاتی و در نتیجه الزامات روانکاری را تحت تأثیر قرار داده است.

از آنجا که پارامترهای عملیاتی مانند سرعت ، بار ، دما و غیره براساس تجهیزات به طور قابل توجهی متفاوت هستند ، عملا برای یک گریس امکان پذیر نیست که برای تمامی کاربرد ها مناسب باشد.

در نتیجه تعداد زیادی از گریس های روان کننده تولید شده اند که منجر به وجود هزاران گریس در بازار می شود. مفهوم یک گریس روان کننده جهانی که انواع کاربردها را پوشش می دهد دیگر صحیح نیست. همچنین ، از دیدگاه انتخاب و مناسب بودن ، طیف گسترده ی گریس های موجود می تواند برای مصرف کنندگان گیج کننده باشد.

 

ترکیبات اصلی گریس

گریسها اساساً از یک غلیظ کننده (۱۰ تا ۱۵ درصد) ، روغن پایه (۸۰ تا ۹۰ درصد) و مواد افزودنی عملکرد (۵ تا ۱۰ درصد) تشکیل شده اند. اندازه کل بازار گریس در بازار جهانی در حدود ۳ میلیارد دلار است و از لیتیوم / لیتیوم کمپلکس ، کلسیم ، سدیم ، آلومینیوم / آلومینیوم کمپلکس ، کلسیم سولفونات ، پایه رس ، پلی اوره و غیره تشکیل شده است.

 

فرمولاسیون گریس چند منظوره

 

به عبارت ساده، گریس چند منظوره گریسی حاصل از ترکیب خواص دو یا چند گریس تخصصی است که می توان از آن برای بیش از یک کاربری استفاده کرد. به عنوان مثال ، گریس لیتیوم هم در کاربردهای شاسی و هم در بلبرینگ های وسایل نقلیه قابل استفاده است. به طور سنتی از گریس کلسیم برای شاسی و از گریس سدیم برای یاطاقان چرخ استفاده می شد.

 

گریس کلسیم دارای مقاومت بالا در برابر آب اما ایستادگی پایین در مقابل تغییرات دمایی هستند. از سوی دیگر، گریس سدیم طیف دمایی بالایی را تحت پوشش قرار می دهند اما از نظر مقاومت در برابر آب چندان مناسب نیستند. هنگامی که گریس لیتیوم در بازار پدیدار شد ، مشخص شد که آنها نسبت به گریس های کلسیم و سدیم برتری دارند و به زودی محبوب ترین گریس های چند منظوره در صنعت شدند.

 

آموزش تولید گریس های چند منظوره با کارایی بالا

 

در طراحی و ساخت ماشین آلات مدرن ، ماشین آلات در شرایط شدیدتر و با انتظار افزایش بهره وری و خرابی کمتری کار می کنند. این امر باعث شده است که گریس لیتیوم قادر به برآورده کردن این نیاز ها نباشند. مشخصات اعلام شده توسط انستیتوی ملی روانکننده ها (NLGI) ، که به طور دقیق در بخش حمل و نقل دنبال می شود، همچنین به گریس هایی فراتر از گریس های لیتیومی احتیاج دارد.

این نیاز های دقیق را می توان با گریس های با کارایی بالا مانند لیتیوم کمپلکس ، کلسیم سولفونات ، آلومینیم کمپلکس ، پلی اوره و گریس پایه رس بر آورده کرد. با این حال ، به دلیل سازگاری آنها با گریس های لیتیومی که به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرند ، به نظر می رسد که گریس های لیتیوم کمپلکس و کلسیم سولفونات بهترین نامزدهای این گریس های چند منظوره با کارایی بالا هستند.

 

فرمول گریس لیتیوم کمپلکس در مقابل فرمول گریس کلسیم سولفونات

 

گریس لیتیوم کمپلکس به طور کلی از پایداری ، خصوصیات درجه حرارت بالا و خاصیت مقاومت در برابر آب برخوردار هستند. سایر الزامات عملکردی مانند فشار شدید ، ضد سایش ، زنگ زدگی و خوردگی با افزودن افزودنی های مناسب دیگر می تواند بهبود یابد. این گریس ها همچنین الزامات مشخصات NLGI GC-LB را برآورده می کنند.

 

با این وجود ، مقایسه دقیق بین گریس لیتیوم کمپلکس و کلسیم سولفونات نشان می دهد که گریس های کلسیم سولفونات دارای یک مزیت هستند. گریس های کلسیم سولفونات در دیتاشیت ها و همچنین در کاربرد های واقعی از گریس های لیتیوم کمپلکس عملکرد بهتری دارند. مهمترین تفاوت بین این دو نوع گریس در این است که گریس های کلسیم سولفونات به طور معمول نیازی به مواد افزودنی برای برآورده کردن نیازهای عملکردی خاص مانند گریس های لیتیوم کمپلکس ندارند.

گریس های کلسیم سولفونات پایداری مکانیکی بیشتری نسبت به گریس های لیتیوم کمپلکس دارند که سبب کاهش نشتی و از بین رفتن محصول حین کار می شود. نقطه افت (دراپ پوینت) و عمر بالا تر گریس کلسیم سولفونات این امکان را برای استفاده از این گریس ها در دماهای بالاتر فراهم می کند.

 

بر خلاف گریس های لیتیوم کمپلکس که نیاز به افزودنی های گوناگون برای دریافت خواص تحمل فشار بالا و کاهش خوردگی دارند، غلیظ کننده های کلسیم سولفونات به خودی خود دارای خواص فشار شدید و ضد سایش هستند. علاوه بر این ، در حالی که سولفوناتها به عنوان مهارکننده های زنگ زدگی طبیعی شناخته شده اند ، گریس های لیتیوم کمپلکس همواره به مواد افزودنی مهارکننده زنگ زدگی احتیاج دارند.

 

علاوه بر این ، کلسیم سولفونات به دلیل خاصیت غلیظ کننده آن ، خاصیت ضد آب خوبی دارد و حتی در صورت وجود آب نیز خراب نمی شود. برای بهبود خاصیت مقاومت در برابر آب ، گریس های لیتیوم کمپلکس معمولاً نیاز به افزودنی هایی  دارند که در صورت تماس با آب در معرض خطر از بین رفتن قرار می گیرند. گریس های کلسیم سولفونات همچنین با گریس لیتیوم و لیتیوم کمپلکس سازگار هستند.

 

تنها محدودیتهای گریس کلسیم سولفونات ، قابلیت پمپاژ پایین و هزینه بالای آنهاست. با این حال ، پیشرفت های تکنولوژیکی اخیر این گریس ها را با گریس های لیتیوم کمپلکس هماهنگ کرده است. گریس کلسیم سولفونات همچنین می تواند در انواع بیشتری از صنایع در مقایسه با گریس های لیتیوم کمپلکس مورد استفاده قرار گیرد ، بنابراین این گزینه را به گریس چند منظوره با کارایی بالا تبدیل کرده است.

 

فرمول و روش ساخت گریس پایه صابون لیتیومی

گریس لیتیومی یک روان کننده غلیظ و نیمه جامد است که از صابون لیتیوم، روغن معدنی ساخته می‌شود. این گریس اغلب در کاربردهایی استفاده می‌شود که به درجه بالایی از روانکاری نیاز است. این روان کننده در درجه اول برای کاهش اصطکاک و سایش بین قطعات متحرک استفاده می‌شود.

همچنین در برابر اکسیداسیون مقاوم است و نقطه ذوب پایینی دارد و برای کاربردهایی که روانکار باید آزادانه جریان داشته باشد، انتخاب خوبی است. گریس پایه صابون لیتیومی همه کاره است و می‌تواند در روانکاری ابزارهای داخلی و خارجی، کاربردهای خودرو، کاربردهای دریایی و تجهیزات صنعتی مورد استفاده قرار گیرد. در صورتیکه می‌خواهید لیست محصولات گریس پایه صابون لیتیومی را مشاهده کنید وارد لینک فوق شوید.

 

ویژگی‌های فرمولاسیون گریس پایه صابون لیتیومی در مهندسین مشاور

  • چند منظوره و همه کاره
  • عملکرد بالا در دماهای بالا
  • مقاومت در برابر آب
  • حفاظت از سایش و خوردگی

فرمول و روش تولید گریس پایه صابون کلسیمی

گریس کلسیمی یک روان کننده نیمه جامد است که از صابون کلسیم و روغن معدنی ساخته شده است. گریس کلسیمی اغلب در کاربردهایی استفاده می‌شود که نیاز به نقطه ذوب بالاتر و مقاومت بیشتر در برابر آب دارند. همچنین در برابر اکسیداسیون مقاوم است و برای کاربردهایی که روان کننده ممکن است در معرض عناصر قرار گیرد و یا مصارف خودروسازی و صنعتی و همچنین برای انواع خاصی از ماشین آلات گزینه خوبی است.

گریس پایه صابون کلسیمی در برابر آب، اسیدها و سایر مواد خورنده مقاوم بوده و همچنین غیر سمی و غیر قابل اشتعال است. علاوه بر این، در طیف وسیعی از دما پایدار است و محافظت خوبی از سایش ارائه می‌دهد. برای دریافت قیمت به روز محصولات گریس پایه صابون کلسیم  روی لینک قرار داده شده کلیک نمایید.

 

ویژگی‌های فرمولاسیون گریس پایه صابون کلسیمی در مهندسین مشاور

  • غیر سمی و غیر قابل اشتعال
  • مقاوم در برابر آب، اسیدها و سایر مواد خورنده
  • بازدارنده‌ خوردگی و سایش
  • پایداری در برابر اکسیداسیون

 

مقایسه فرمول گریس پایه صابون لیتیومی و فرمول گریس پایه صابون کلسیمی

هر دو نوع گریس مزایا و معایب خاص خود را دارند که انتخاب نوع مناسب گریس برای هر کاربرد مهم است. در اینجا مقایسه دو نوع گریس آورده شده است:

 

  • ترکیب

گریس لیتیومی از پایه صابون لیتیوم ساخته می‌شود، در حالی که گریس کلسیمی از پایه صابون کلسیم ساخته شده است.

 

  • ویسکوزیته

گریس لیتیومی چسبناک‌تر از گریس کلسیمی است، بنابراین برای کاربردهایی که ویسکوزیته بالا مورد نیاز است مناسب‌تر است.

 

  • مقاومت در برابر آلودگی

گریس لیتیومی نسبت به گریس کلسیمی مقاومت بیشتری در برابر آلودگی دارد، زیرا کمتر تحت تأثیر آب و سایر آلاینده‌ها قرار می‌گیرد.

 

  • محدوده دما

گریس لیتیومی دارای محدوده دمایی بالاتری نسبت به گریس کلسیمی است و برای کاربردهای با دمای بالا بهتر است.

 

  • موارد استفاده

گریس لیتیومی برای کاربردهای با بار و دمای بالا بهتر است، در حالی که گریس کلسیمی برای کاربردهای کم بار و دمای پایین بهتر است.

 

  • نقطه ذوب

تفاوت اصلی بین گریس کلسیمی و گریس لیتیومی در نقطه ذوب آنها است. گریس کلسیم دارای نقطه ذوب بالاتری است و برای کاربردهایی که روان کننده ممکن است در معرض عناصر قرار گیرد، انتخاب بهتری است. گریس لیتیوم نقطه ذوب پایین تری دارد و برای کاربردهایی که روانکار باید آزادانه جریان داشته باشد، انتخاب بهتری است.

 

  • زمان عمر

گریس لیتیومی بسیار بیشتر از کلسیمی مقاومت پذیر است. در واقع مقاومت به آب بالاتری دارد و به همین دلیل بیشتر از گریس کلسیمی ماندگار بوده و در برابر آب محافظت می‌شود.

 

روش ساخت و فرمولاسیون گریس کلسیم

تقریباً ۵۰ سال است که از غلیظ کننده های کلسیم سولفونات برای ساختن نوعی گریس استفاده می شود. گریس کلسیم مقاومت بالایی در برابر فشار (EP) دارد که آن را از بقیه انواع گریس های صنعتی متمایز می کند. این نوع گریس می تواند برای استفاده در دستگاه های H-1 (درجه مواد غذایی) به صورت اختصاصی فرموله شود که در کنار ویژگی قبلی، آن را به جایگزینی جذاب برای دیگر گریس ها تبدیل می کند.

گریس کلسیم با تبدیل شوینده مایع که حاوی کربنات کلسیم هستند، به ذرات کلسیت ساخته می شوند. به دلیل خاصیت روان کنندگی ذرات کلسیت، ممکن است مواد افزودنی دیگر حاوی گوگرد، فسفر یا روی مورد نیاز نباشد. به همین دلیل است که برخی از گریس های حاوی کلسیم برای صنایع غذایی جذاب هستند.

فرمول گریس کلسیم کمپلکس

برای تهیه گریس پیچیده مبتنی بر کلسیم، بخشی از اسید چرب با اسید دیگری (معمولاً یک دی اسید) جایگزین و صابون پیچیده ایجاد می شود. این نوع مخلوط دارای خواص ویژه ای است که باعث می شود بدون از بین رفتن ساختار آن یا جدا شدن روغن از غلیظ کننده، بتواند گرمای بیشتری را تحمل کند.

به این حداکثر دما، نقطه افت گفته می شود. نقطه افت بسیار مهم است زیرا گریس در این نقطه به مایع تبدیل می شود (روغن از غلیظ کننده جدا می شود). گریس های مبتنی بر کلسیم از نقطه افت بالاتری برخوردار هستند که آنها را برای برخی از کاربردهای درجه حرارت بالا جذاب می کند.

ویژگی ها و کاربرد گریس کلسیم

کاربردهای عمومی گریس سولفونات کلسیم شامل خودرو، صنایع کشاورزی، ساخت و ساز، مواد غذایی، معدن، تولید کاغذ و کارخانه های فولادی است. قسمت های ویژه اتومبیل شامل شاسی، اتصالات و بلبرینگ های چرخ است. کاربردهای صنعتی شامل نوار نقاله ها، سنگ شکن ها و دستگاه های موجود در سواحل و زیر دریا است.

گریس کلسیم همچنین در دریچه های بخار برای کنترل فشار زیاد بخار استفاده می شود. این دریچه های بخار معمولاً در نیروگاه های هسته ای و ایستگاه های تولید گرما یافت می شوند؛ همان هایی که احتمالا در فیلم چرنوبیل راجب آنها شنیده اید. مقاله ای در سال ۲۰۰۲ تأیید می کند که ذرات کلسیت موجود در گریس کلسیم، آنها را به یک انتخاب مناسب برای کاربردهای درجه حرارت بالا تبدیل می کند.

گریس کلسیم عملکرد ضد زنگ زدگی و پایداری اکسیداسیون خوبی دارد. اگرچه غلیظ کننده می تواند روی اکسیداسیون تأثیر بگذارد اما این ویژگی اغلب بر اساس کیفیت روغن استوار است.

به طور خلاصه، در صورت نیاز دستگاه به گریس تایید شده H-1 و مقاوم در برابر گرما یا آب، ممکن است گریس کلسیم نیازهای شما را برآورده می کند و ارزش قیمتی که برای آن می پردازید را داشته باشد.

کلام آخر

گریس یک روان کننده حیاتی است که در بسیاری از کاربردها، از یاتاقان های موتور الکتریکی گرفته تا چرخ دنده های باز، بلبرینگ چرخ ها تا اتصالات CV و حتی صنایع کشاورزی و ساختمانی استفاده می شود. چنین کاربردهایی می‌توانند ماشین‌ها را در محیط‌های شدید گرما و گرد و غبار، در وسط معدن یا دماهای زیر صفر مانند فریزر یا حتی روی یک تراول ماهیگیری در اقیانوس اطلس ببینند.

همانطور که کاربردها، شرایط و محیط های زیادی وجود دارد، انواع مختلفی از گریس ها و مارک ها نیز وجود دارد. برای انتخاب تولید یک محصول مناسب باید تمام الزامات را در نظر بگیرید.

در حالت ایده آل، این عوامل را با متخصصین ما در زمینه ی فرمولاسیون روانکار در میان بگذارید تا به شما در تعیین تولید گریس مورد نیازتان کمک کنند.

گروه مهندسین مشاور مفتخر است در زمینه ی ارایه ی فرمولاسیون و آموزش ساخت گریس کلسیم/فرمول انواع گریس  در قالب فرمولاسیون و روش تولید در خدمت علاقمندان به تولید می باشد .

 

برای فرمولاسیون محصول مد نظر خود فقط یکبار هزینه کنید .فرمولاسیون های ارايه شده توسط گروه مهندسین مشاور قابل رقابت با برترین برندهای داخلی و خارجی می باشد. 

 

برای تهیه فرمول گریس کلسیم با ما در تماس باشید

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *