فرمولاسیون رنگ مو
فرمولاسیون رنگ مو برای رنگ آمیزی مو یعنی تغییر رنگ مو بکار می رود .
دلایل اصلی این امر :
-
-
پوشاندن موهای خاکستری یا سفید
-
تغییر رنگ به عنوان مد روز یا مطلوب تر
-
ترمیم رنگ اصلی مو پس از اینکه با فرایندهای آرایش مو یا سفید کننده آفتاب تغییر رنگ داده .
-
رنگ آمیزی مو می تواند به صورت حرفه ای بوسیله یک آرایشگر یا به طور مستقل در خانه انجام شود. امروزه رنگ آمیزی مو بسیار محبوب است .
رنگرزی مو یک هنر باستانی است که شامل درمان مو با ترکیبات شیمیایی مختلف است. در زمان های قدیم ، رنگها از گیاهان به دست می آمدند. برخی از معروف ترین آنها حنا ( Lawsonia inermis ) ، نیلی ، Cassia obovata ، senna ، زردچوبه و آملا است . موارد دیگر شامل katam ( buxus dioica ) ، پوست گردوی سیاه ، چاله قرمز و تره فرنگی است . در کتاب ۱۶۶۱ هجده کتاب اسرار هنر و طبیعت، روش های مختلف رنگ آمیزی موهای سیاه ، طلایی ، سبز ، قرمز ، زرد و سفید توضیح داده شده است. توسعه رنگهای مصنوعی برای مو از کشف اثرات پارا فنیلن دی آمین (PPD) با هوا در دهه ۱۸۶۰ ردیابی می شود .
تولید رنگ مو و رنگرزی مو اکنون یک صنعت چند میلیارد دلاری است که شامل استفاده از رنگهای گیاهی و مصنوعی است .
… برای تهیه فرمولاسیون رنگ مو با ما در تماس باشید …
رنگ مو ها به دو گروه کلی تقسیم می شود :
فرمولاسیون رنگ مو های موقتی گروه اول هستند که ممکن است به شکل محصولات مختلفی نظیر اسپری، شامپو، محلول، ماژیک و پودر فشرده عرضه شوند.
رنگ های موقتی قابلیت نفوذ به ساختمان مو را ندارند و با پوششی از رنگ دانه ها روی کوتیکول مو که خارجی ترین لایه مو است، موجب تغییر رنگ مو می شوند.
این نوع رنگ با شستشو پاک می شود. البته نوع محصول در ماندگاری رنگ موثر است.
ممکن است برای پاک شدن یک محصول رنگی تنها یک بار شستشو لازم باشد اما برای محصولی دیگر، ۶ تا ۸ بار شستشو. رنگ موقت معمولا برای میهمانی ها استفاده می شود یا با توجه به ساختار محصول برای ایجاد رنگی خاص و فانتزی روی رنگ دائمی.
به عنوان مثال ممکن است آرایشگر برای ایجاد یک هایلایت آبی رنگ روی دسته کوچکی از موها از یک رنگ موقت برای میهمانی استفاده کند.
گروه دوم فرمولاسیون رنگ مو ، رنگ دائمی است که متداول ترین شکل رنگ کردن مو است. موادی که در ترکیبات رنگ مو ی دائمی استفاده شده است قابلیت نفوذ به عمق ساقه مو یعنی کورتکس مو را دارد. در این روش رنگ دانه های ساختار مو تغییر کرده و با شستشو پاک نمی شود. بنابراین برای رنگ کردن مو و تغییر آن به رنگ های روشن، شما به دکلره نیاز دارید.
تاریخچه فرمولاسیون رنگ مو
علاقمندی بشر به رنگ آمیزی مو و زینت بدن از ایام باستان قابل ملاحضه بود. با مشاهده رفتار کنونی بومیان ساکن افریقا و آمازون، که از تمدن دور مانده اند، می توان به این مساله پی برد.
رنگ آمیزی بدن و مو در ایام باستان برای ترساندن دشمن بکار می رفت. افزون بر آن افراد بومی نیز با رنگ آمیزی و تزیین بدنشان، خود را در نظر همسرانشان مقبول تر جلوه می دادند.
مصریان نخستین قومی بودند که با استفاده از عصاره گیاهان و ترکیبات فلزی (برگرفته از میوه های ریزدانه، گیاهان، گل ها، یا پودر مواد معدنی) و آمیختن آن با گل، ترکیباتی را برای رنگ آمیزی گیسوان خود ابداع نمودند.
در سده نوزدهم میلادی، ترکیباتی شیمیایی کشف شد که ابتدا برای رنگ آمیزی الیاف حیوانی و سپس برای رنگ آمیزی موی انسان به کار برده شد .
در سده بیستم میلادی، تکنیک رنگ آمیزی بهبود فراوانی یافت و به طوری که امروزه خدمات و روش های گوناگونی را در اختیار همگان قرار داده است .
امروزه با بهره گیری از متون رنگ آمیزی نوین می توان رنگ و سایه ی آن را تغییر داد و رنگ مو به میزان ۶ تا ۷ پرده روشن تر یا تیره تر ساخت .
این در حالی است که آرایشگران نیز به نوبه خود، جلوه های خیره کننده ای از رنگ آمیزی مو را ابداع کرده اند که رنگ آمیزی دوفامی، کنتراست، ها-لایت و بالیاژ از آن جمله اند .
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!