فرمولاسیون تنباکو میوه ای / فرمولاسیون معسل

فرمولاسیون تنباکو میوه ای / فرمولاسیون معسل

 

شرکت مهندسین مشاور مفتخر می باشد با تجربه چندین ساله فعالیت های صنعتی و آزمایشگاهی خود را در قالب بهترین فرمولاسیون تنباکو میوه ای /فرمولاسیون معسل  در اختیار علاقمندان به تولید قرار دهد .

 

در ایالات متحده، مردم از تنباکوی قلیان به عنوان تنباکو قلیان یا قلیان یاد می کنند. قلیان به طور سنتی ترکیبی از تنباکو، ملاس و میوه است. در کشورهایی که به زبان عربی صحبت می کنند، تنباکو را معسل می نامند که به معنای ساده ملاس است.

 

امروزه در کافه‌ها و سفره‌خانه‌های سنتی طعم‌های جدید و متنوعی از قلیان موجود می باشد،این ماده اصلی که در قلیان مورد استفاده قرار می‌گیرد و طعم‌های مختلفی را در خود دارد تنباکو است. تنباکوهایی که دارای طعم و عطر خاصی هستند به تنباکو میوه‌ای معروفند.

 

فرمولاسیون تنباکو 

 

تنباکو (Tobacco) یا توتون گیاهی است که حاوی ماده شیمیایی به نام نیکوتین است که با مصرف آن “هجوم لذت بخشی” به مصرف کننده می دهد و در نتیجه مردم سراسر جهان قرن هاست که به این گیاه اعتیاد داشته اند . 

نیکوتین ترشح آدرنالین در مغز را تحریک می کند و این همان هجوم یا ضربه ، نیکوتینی است که مردم سالهاست به دنبال آن هستند و به آن معتادند .

تنباکو یا توتون معمولاً با استنشاق دود حاصل از سوزاندن آن مصرف می شود و با استفاده از سیگار یا وسایل مصرف تنباکو مانند پیپ سوزانده می شود ، همچنین می توان آن را به صورت تنباکو جویدنی یا دم کشیدن استفاده کرد.

 

مواد تشکیل دهنده فرمول تنباکو

 

در صد زیادی از تنباکو را نیکوتین در بر گرفته است و الباقی شامل کلروفیل ، آب ، قندها ، دیگر ترکیبات شیمیایی و طعم ها و اسانس ها می باشد.

 

 

مهمترین تفاوت شرکت مهندسین مشاور با سایر شرکت ها

 

 ارائه ی فرمول های جدید و با کیفیت  و تامین  مواد  اولیه مورد نیاز شما 

نشان دادن راهکار برای تولیدی بدون نیاز به تجهیزات صنعتی

تا سالها پشتیبانی مستقیم تولید شما را چه از نظر علمی و کیفیت 

به روز رسانی فرمولاسیون تنباکو میوه ای / فرمولاسیون معسل را برای شما انجام می دهد.

 همراه با شما قدم به قدم و گام به گام پیش می رویم تا در کار خود استاد و بهترین شوید.

 

فرایند تولید تنباکو میوه ای / معسل

 

گیاه توتون و تنباکو قبل از اینکه برای مصرف انسان مناسب باشد باید مراحل مختلفی را طی کند.

توتون و تنباکو بسته به نوع گیاهی که از آن استفاده شده است، به روش های مختلفی تولید می شود.

پخت اولین فرآیند لازم برای تهیه توتون جهت مصرف است. فرآیند پخت ، گیاه را برای پردازش خشک می کند و روش های تیمار و فرآوری توتون ، طعم ، قدرت و سختی تنباکو را تغییر می دهد.

روش های مختلف درمان و فرآوری توتون و تنباکو نیز بر روی محتوای نیکوتین تأثیر می گذارد.

محتوای نیکوتین و طعم آن نیز به نوع و قسمت برگ مورد استفاده بستگی خواهد داشت.

هرچه برگ گیاه توتون بیشتر خشک شود ، مقدار نیکوتین در آن بیشتر خواهد بود  و به طور کلی طعم غنی تری خواهد داشت .

تیمار گیاه توتون و تنباکو شامل آویختن گیاه تنباکو یا خواباندن آن و خشک کردن آن می باشد.

در طی این فرآیند نشاسته موجود در برگ ها به قند  تبدیل می شود و رنگ و بافت گیاه را تغییر می دهد.

 

ترکیبات فرمول تنباکو میوه ای یا معسل

 

 

  • ملاس یا شربت قند
  • طعم‌دهنده
  • مواد نگهدارنده
  • رنگ دهنده

 

روش تولید تنباکو میوه ای خانگی

 

مرحله ۱: سیب را هسته بگیرید. 
مرحله ۲: یک سوم بالای سیب را ببرید. 
مرحله ۳: گوشت داخلی سیب را بردارید. 
مرحله ۴: داخل سیب را خشک کنید.
مرحله ۵: پایه سیب را با فویل آلومینیومی بپوشانید. 
مرحله ۶: کاسه میوه را به جای کاسه معمولی روی لوله قلیان قرار دهید.

 

سخن آخر

 

گروه مهندسین مشاور مفتخر است در زمینه ی ارایه ی فرمولاسیون تنباکو میوه ای / فرمولاسیون معسل در قالب فرمولاسیون و روش تولید در خدمت علاقمندان به تولید می باشد .

 

برای فرمولاسیون محصول مد نظر خود فقط یکبار هزینه کنید .فرمولاسیون های ارايه شده توسط گروه مهندسین مشاور قابل رقابت با برترین برندهای داخلی و خارجی می باشد. 

 

برای تهیه فرمول تنباکو /معسل با ما در تماس باشید

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *