فرمولاسیون انواع چسب نسوز

امروزه نیاز به استفاده از چسب‌های نسوز در صنایع مختلف مثل هوافضا ساخت و ساز الکترونیک و حمل و نقل عمومی به ویژه قطار در حال افزایش است.در اینجا شایان ذکر است که بهترین فرمولاسیون انواع چسب نسوز را از هر نوعی ، شرکت مهندسین مشاور ارایه می دهند.

استفاده از چسب از زمان‌های گذشته مرسوم بوده است. در گذشته چسب‌هایی که استفاده می‌شد معمولاً منشاء حیوانی یا گیاهی داشت. برای مثال می‌توان به استفاده از صمغ درختان به عنوان چسب اشاره نمود.

امروزه انواع و اقسام چسب‌های نسوز در بازار موجود عرضه گردیده است .

انواع پر کاربرد چسب نسوز

۱٫چسب نسوز حرارت بالا یا سرامیکی

چسب نسوز حرارت بالا یا چسب نسوز سرامیکی وقتی بر روی سطحی قرار می‌گیرد قادر هست تا دمای بسیار بالایی را تحمل کنند. معمولاً استفاده از چسب نسوز حرارت بالا در محصولات الیاف سرامیکی به وفور صورت می‌گیرد.

مقاومت دمایی این نوع از چسب‌ها تا ۲۰۰۰ درجه سانتی گراد بوده و می‌توان آن را بر روی سطوحی که در مقابل حرارت بالا قرار دارند پاشید و از سوختن و آتش گرفتن آن سطح جلوگیری کرد.

زمانی که از چسب نسوز سرامیکی استفاده کردید نکته‌ای که وجود دارد این است که برای این که چسبندگی آن به خوبی انجام گیرد ظرف مدت ۲۴ – ۴۸ ساعت باید دمای محیط از ۵۰ درجه سانتی گراد بالاتر نرود.

از جمله موارد کاربرد چسب نسوز سرامیکی یا حرارت بالا می‌توان به استفاده از آن در انواع کوره‌ها و مبدل حرارتی و پاتیل‌ها اشاره کرد. در چسباندن قطعات غیر همجنس مانند سرامیک، شیشه، و همچنین انواع فلزات استفاده از چسب نسوز سرامیکی توصیه می‌شود.

در ساخت انواع کوره‌های حرارتی استفاده از چسب نسوز به جای ملات های نسوز می‌تواند آسان‌تر و مقاوم‌تر باشد.

میزان درجه حرارتی که چسب نسوز می‌تواند تحمل کند چیزی بین ۹۰۰ تا ۱۷۶۰۰ درجه سانتی گراد است.

۲٫چسب نسوز نواری

چسب نسوز نواری به عنوان یک عایق الکتریکی مقاوم در برابر حرارت شناخته می‌شود که کاربردهای زیادی در ترانسفور ماتور، موتورهای الکتریکی و سیم پیچ‌ها دارد.

این نوع چسب را با نام نوار پلی آمید نیز می‌شناسند. همچنین از چسب‌های نواری در پنل های خورشیدی، باتری‌های لیتیومی و چاب سابلیمیشن استفاده می‌شود.

۳٫چسب نسوز سیلیکون

یکی از پرکاربردترین چسب‌ها ،چسب نسوز سیلیکون است. این چسب به دلیل مزایایی که دارد در صنایع مختلفی از جمله صنایع خودرو سازی در صنایع بهداشتی، غذایی، آزمایشگاهی و همچنین در ساخت انواع و اقسام خشک کن‌ها و گرمکن ها برای درزگیری و آب بندی استفاده می‌شود.

مقامت حرارتی چسب نسوز سیلیکون در حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ درجه سانتی گراد است.

یکی از کاربردهای آن که بسیار هم رایج است استفاده از آن در سرسیلندر انواع خودروها است که به صورت واشر استفاده می‌شود.

این نوع از چسب‌های نسوز را می‌توان در رنگ‌های طوسی، مشکی و قرمز از بازار تهیه کرد.

۴٫چسب نسوز شومینه

برای این که بتوان درزها و ترک‌های شومینه را ترمیم کرد بهترین ماده چسب نسوز شومینه است.

این چسب می‌تواند در بندکشی فاصله بین آجرهای انواع و اقسام شومینه‌ها، بخاری، دودکش‌ها و همچنین فرخوراک پزی استفاده شود. حتی شومینه‌های سیمانی و باربیکیو و کباب پزها را نیز می‌توان به وسیله این نوع چسب ترمیم و تعمیر نمود.

از دیگر موارد استفاده از چسب نسوز شومینه می‌توان به درزبندی و آب بندی موقت در اگزوز موتورسیکلت و اگزوز ماشین اشاره کرد.

۵٫چسب نسوز کوره

همان طورکه از نام آن پیدا است چسب نسوز کوره می‌تواند برای اتصال آجرهای نسوز در ساخت کوره به کار برده شود و جایگزین بسیار عالی برای ملات های نسوز در این جور مواقع است.

میزان دمایی که چسب نسوز کوره می‌تواند تحمل کند چیزی در حدود ۱۶۰۰ درجه سانتی‌گراد بوده و در درزگیری، تعمیر کوره کاربرد فراوانی دارد.

همچنین از این نوع از چسب‌ها می‌توان به عنوان یک مبدل حرارتی با استحکام مکانیکی و حرارتی بالا که قابلیت استفاده آسان و اتصال قوی را دارد استفاده نمود.

کلام آخر

شرکت مهندسین مشاور مفتخر است در زمینه ی ارایه ی فرمولاسیون “ فرمولاسیون انواع چسب نسوز” در قالب فرمولاسیون و روش تولید در خدمت علاقمندان به تولید می باشد .

لازم به ذکر است که شرکت مهندسین مشاور در زمینه های زیر هم دارای  فرمولاسیون هایی متفاوت و خاص می‌باشد :

 

برای فرمولاسیون محصول مد نظر خود فقط یکبار هزینه کنید .فرمولاسیون های ارايه شده توسط مهندسین مشاور قابل رقابت با برترین برندهای داخلی و خارجی می باشد.

برای تهیه فرمولاسیون انواع چسب نسوز با ما  در تماس باشید

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *