فرمولاسیون انواع چسب

شرکت مهندسین مشاور مفتخر می باشد با تجربه چندین ساله فعالیت های صنعتی و آزمایشگاهی خود را در قالب ارایه ی فرمولاسیون انواع چسب در اختیار علاقمندان به تولید قرار دهد .

شرکت مهندسین مشاور با گردآوری مهندسین جوان و زبده در کار توانسته در طی این سال ها حضوری مداوم را در سراسر ایران و آسیای میانه رقم بزند .

ما این موفقیت خود را در طی سال ها کار و مطالعه بدست آورده ایم .

همیشه هدف اصلی ما جلب رضایت مشتری بوده است.

ما بر این اصل معتقدیم که تنها رضایت و کار مداوم می تواند ما را در این صنعت رشد دهد و در بین رقبای فراوان پیشتاز نماید.

با بهترین کیفیت و مقرون بصرفه برای تولید کننده در خدمت شما علاقه مندان به تولید می باشد و شما را در ارایه ی فرمول چسب و تولید انواع چسب در مهندسین مشاور همراهی می کند.

چسب چیست ؟

چسب جز اکثر موادی می باشد که از کودکی با آن آشنا هستیم ،مواد غلیظ و چسبنده ای که چیزها را بهم پیوند می دهد. چسب جزیی از یک خانواده بزرگ می باشد . حال باید تعریفی علمی از چسب را بدانیم  هر ماده غیر فلزی که بر روی سطوح یک یا دو جسم جدا از هم اعمال شود و باعث ایجاد پیوند بین آن دو و جلوگیری از جداشدنشان شود را چسب گویند. نیروهای چسبندگی یک چسب تاثیر بسزایی در خاصیت چسبانندگی آن دارد ، که آن نیز بستگی به فرمولاسیون چسب دارد.در اینجا شایان ذکر است که بهترین فرمولاسیون انواع چسب را از هر نوعی گروه مهندسین مشاور ارایه می دهند .

 چسب ها دارای دو حالت هستند : حالت اول چسب ها بصورت چسب های ساختاری هستنندکه مایعات واکنشی با وزن مولکولی کم می باشند و بعنوان مایع روی بستر اعمال می شود و سپس از نظر شیمیایی به صورت چهار ضلعی (درمان شده) . حالت دوم چسب های حساس به فشار هستند که پلیمرهای ویسکوالاستیک (چسبناک) می باشند. (چسب های حساس به فشار) که با فشار مناسب و بدون هیچگونه درمان پس از عمل اعمال می شود.

 

گروه مهندسین مشاور با کمک مهندسین خود اقدام به طراحی برترین فرمول انواع چسب  کرده است.

تاریخچه چسب

 

اولین شواهد چسب در نقاشی های غاری نئاندرتال ها در لاساکس فرانسه یافت شد. این هنرمندان باستان می خواستند هنرشان برای مدت زمان قابل توجهی ادامه یابد. برای دستیابی به این هدف ، آنها با روش ابتکاری مخلوط کردن چسب با رنگ به این نتیجه رسیدند که نقاشی های غار در برابر رطوبت موجود در دیواره های غار مقاوم باشد. یکی دیگر از مناطق مورد استفاده در چسب ، ساخت مبلمان است.

 اگرچه تکنیک های زیادی برای چسباندن قطعات مبلمان در کنار هم وجود دارد ، اما چسب بیشتر به عنوان عنصر اتصال دائمی مورد استفاده قرار می گیرد. 

تقریباً تمام کابینه سازان بزرگ – از قرن شانزدهم تا اواخر قرن نوزدهم – در ساخت مبلمان خود از چسب استفاده می کردند.

 

Formulations of various types of adhesives

 

مهمترین تفاوت شرکت مهندسین مشاور با سایر شرکت ها

 

۱٫ ارائه ی فرمول های جدید و با کیفیت  و تامین  مواد  اولیه مورد نیاز شما 

۲٫ نشان دادن راهکار برای تولیدی بدون نیاز به تجهیزات صنعتی

۳٫ تا سالها پشتیبانی مستقیم تولید شما را چه از نظر علمی و کیفیت 

۴٫ به روز رسانی فرمول ساخت انواع چسب را برای شما انجام می دهد.

۵٫ همراه با شما قدم به قدم و گام به گام پیش می رویم تا در کار خود استاد و بهترین شوید.

 

کاربرد چسب 

 

چسب ها در تمام صنایع کاربردهای فراوانی دارند و بهترین جایگزین برای روش های قدیمی مانند پیچ ​​و مهره ، میخ ، پیچ ، آجیل ، جوش و اتصالات لحیم شده می شوند. یکی از مهمترین مزایای چسب ها نسبت به اتصال دهنده های مکانیکی ، کاهش هزینه های مواد ، نیروی کار و ماشین است و از دیگر مزایا می توان گفت مونتاژ سریعتر؛ راحتی در استفاده؛ و در صورت لزوم جداسازی قطعات آسانتر است.

 بر خلاف بست های مکانیکی ، چسب ها اتصالی را فراهم می کنند که دارای کانتورهایی نرم تر هستند و  زیبایی بیشتری دارند.  از مهمترین مزایا ی عملکرد می توان به مقاومت در برابر ضربه ، کاهش استرس باقیمانده ، قابلیت آب بندی بهتر و کاهش خوردگی گالوانیک اشاره کرد.

 

معرفی بخشی از فرمولهای چسب گروه مهندسین مشاور :

 

سخن آخر

 

گروه مهندسین مشاور مفتخر است در زمینه ی ارایه ی فرمولاسیون ” انواع چسب ” در قالب فرمولاسیون و روش تولید در خدمت علاقمندان به تولید می باشد .

 

افتخار ما اینست که فرمولاسیونی با کیفیت و پارامترهای عالی در اختیار تولید کننده قرار دهیم و آسانی در تولید بدون نیاز به تجهیزات صنعتی را آموزش دهیم.

 

برای فرمولاسیون محصول مد نظر خود فقط یکبار هزینه کنید .

 

فرمولاسیون های ارايه شده توسط گروه مهندسین مشاور قابل رقابت با برترین برند های داخلی و خارجی می باشد. 

 

 برای تهیه فرمولاسیون چسب با ما در تماس باشید …

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *